Flora Nastase si-a adus cainele, pe Chichi, la prezentarea de moda “Shining by Flora”, pe care a avut-o joi seara la casino Merkur.

Patrupedul creatoarei, rasa Shitzu, a fost in prim-plan, mai precis, invitatul special al colectiei sale si i s-a acordat foarte multa atentie, avand in vedere ca este cel mai rasfatat caine din show-bizz-ul autohton.

Daca nu ne credeti cand va spunem ca Chichi e un catel de invidiat, va dam cateva exemple.

Pentru ca e plimbat zilnic, Chichi are nevoie si de un spray care sa ii protejeze pernutele, pe langa faptul ca atunci cand afara ploua si este vreme urata catelul este incaltat cu niste ciorapi, pe care uneori nu prea ii suporta.

Spray-ul pentru pernute costa in jur de 500.000 lei si o scuteste pe creatoarea de moda sa-i mai faca patrupedului pedichiura. Se pare ca de Craciun Flora Nastase intentioneaza sa-i daruiasca lui Chichi, o sotie, o catelusa pe care deja a comandat-o pentru patrupedul sau, si care spera sa il faca fericit.

Chichi are acasa pat cu lenjerie din satin si propria gama de cosmetice comandata special din strainatate, care contine spray descalcitor de par, demachiant de ochi, sampoane pentru stralucirea blanii, are nenumarate haine in garderoba, o multime de jucarii, merge frecvent la restaurant si pleaca impreuna cu creatoarea de moda in toate vacantele. Pentru ca nici el si nici stapana lui nu suporta caldura, Flora l-a dus pe Chichi la mare imediat ce vremea s-a incalzit. L-a dus la Mangalia la tratament. Acolo a facut masaj, bai de plante, a alergat pe faleza si l-a dus la acvariu sa-i arate pestii.

Pentru ca patrupedul sau a fost deprimat la intoarcerea in Capitala, Flora i-a promis acestuia sa-l duca si la Techirghiol, unde il va supune unui program de tratament cu bai de namol si masaj.

Chichi este imbaiat la doua saptamani, cu sampon si balsam, iar dimineata este spalat pe dinti, cu pasta si periuta speciale pentru catei. Tot dimineata i se face si motul, pe care creatoarea de moda sau cea care are grija de el i-l prinde cu diverse elastice cu paiete, asortate la hainute, dar, de regula, nu-i lipseste unul rosu, ca sa nu fie deocheat.

Cele mai frumoase fotomodele care au prezentat joi seara colectia Florei Nastase l-au rasfatat pe Chichi tot timpul.

La sepcuta lui Chichi i s-a aplicat si o brosa din cristale Swarovschi, care a costat-o pe Flora in jur de 150 de euro. Cainele poarta la gat si un medalion cu briliante si cu litera C, initiala numelui sau, in valoare de 300 de euro, pe care acesta l-a primit cadou de la creatoare atunci cand a implinit un an.

Chichi a fost imbracat cu frac si papion si sepcuta, haine pe care stilista lui i le-a creat special pentru el, la pretul de 100 de euro


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.