Dupa Luminita Anghel, a venit randul unui alt nume celebru al scenei romanesti sa-si incerce norocul si in telenovela lui Lazarov.

Actrita Teatrului Bulandra, Anca Sigartau, va interpreta rolul unui consilier psiholog, care il va ajuta pe Silviu Barbulescu, copilul Lorenei si al lui Octavian din "Secretul Mariei", sa redevina un copil vesel si plin de viata. Anca Sigartau are o activitate artistica bogata atat in tara, cat si in strainatate, a jucat teatru, a evoluat pe scena Operei Romane, a facut film, teatru de televiziune, a fost chiar si in arena Circului, a predat cursuri de teatru la Westminster Schools of Augusta din Statele Unite ale Americii, a fost asistent de regie pentru Horatiu Malaele - Teatrul Bulandra si pentru Yury Kordonsky - Teatrul Bulandra. Lista continua cu propunerea scenaristilor de la "Secretul Mariei".

"Am fost incantata de propunerea de a juca rolul unui psiholog pentru copii. Imi place sa lucrez cu copiii, stiu cum reactioneaza si cum comunica, doar am experienta de mamica a trei copii, Sonia, Teodor si Iosif" spune Anca .

Anca "a jucat" rolul psihologului de atatea ori cu cei trei copii ai ei, incat scenele pe care le are cu Silviu nu reprezinta decat o confirmare a calitatilor ei. Copilul s-a atasat deja de cea care va fi medicul lui in film, atat de tare, incat a solicitat schimbarea scenariului. Anca l-a molipsit pe Silviu cu energia si optimismul ei, iar reactia a fost una fireasca. Desi trebuia sa deseneze imagini triste, ca parte a tratamentului, copilul a ales culori vii, total neconcordante cu rolul sau de copil traumatizat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.