Duminica seara, la Palatul Parlamentului din Capitala va avea loc ceremonia de decernare a Premiilor "Femeile anului 2005", un eveniment organizat de Cosmopolitan Models si Radu Fitness, ce reuneste 12 categorii, pentru care concureaza circa 100 de personalitati feminine din politica, sport, cultura si mass-media.

Favoritele acestei editii, cu cate trei nominalizari, sunt Andreea Esca ("cea mai buna prezentatoare de stiri", "cea mai populara prezenta feminina" si "cea mai eleganta prezenta feminina") si Andreea Marin ("cea mai buna prezentatoare de emisiuni tv", "cea mai populara prezenta feminina" si "cea mai eleganta prezenta feminina").

La categoria "cea mai buna prezenta in politica", lupta se da intre Mioara Mantale, prefectul Capitalei, si Monica Macovei, ministrul justitiei.

Pentru "cea mai buna actrita a anului" exista trei categorii: "generatia de aur", "generatia tanara" si "generatia in ascensiune".

La acest eveniment vor mai fi acordate premii pentru moda, sport, pentru "cea mai buna imagine feminina a anului", "cea mai mediatizata femeie", "cea mai activa prezenta feminina in show-bizz", "cea mai buna solista de muzica pop" si "cea mai buna solista de muzica populara".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.