Jamie Lynn DiScala (24 de ani), interpreta fiicei lui Tony Soprano in “Clanul Soprano” si cu radacini de familie si prin Romania, are probleme in casnicie.

De aceea, James Gandolfini, "tatal" ei din serial - ce-l care-l intruchipeaza pe seful familiei mafiote - a decis sa se implice in viata ei personala si sa-i salveze mariajul.

Maritata de doi ani cu managerul ei, AJ DiScala, cu un deceniu mai varstnic, Jamie a fost zarita distrandu-se, fara sotul ei, intr-un club select din New York, actrita neavand nici verigheta pe deget. "Era evident ca se simte bine si cine nu stia ca e o femeie maritata, ar fi putut jura ca e in cautare de partener, dansand ca o furtuna alaturi de cativa barbati "macho" si incinsi la maximum de miscarile ei", a spus un martor.

Dar, dupa acea noapte "grea", cea care o intruchipeaza pe Meadow, fiica lui Tony Soprano in faimosul serial, s-a indreptat chiar spre "tatal" ei din productie, James Gandolfini, pentru a-i cere sfaturi despre felul in care si-ar mai putea salva casnicia. "A avea un sot care ii e si manager o depaseste pe Jamie", a declarat un prieten al ei.
Gandolfini, care a trecut el insusi printr-un divort, in 2002, a sfatuit-o, conform National Enquirer, sa nu se grabeasca in luarea unei decizii si sa se bucure de relativa libertate pe care o are la ora actuala fata de sot, in timp ce se va hotari ce va face cu viata ei. "Jamie ii e recunoscatoare lui Gandolfini pentru implicarea in problemele ei personale", au mai spus apropiatii celor doi Soprano.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.