Pe misterioasa bruneta cu care s-a sarutat recent intr-un restaurant? Sau pe Oana Sarbu, pe care o considera cea mai sexy femeie din Romania?

Incurcate sunt caile inimii! La doar cateva ore dupa ce Robert Turcescu declara sec la matinalul lui Catalin Maruta ca Oana Sarbu este, in viziunea lui, cea mai sexy femeie din Romania, paparazzi de la Ciao! l-au surprins pe jurnalist in bratele altei femei. Conform revistei mai sus amintite, tanara se numeste Dana si este studenta la master la Facultatea de Studii Politice.

Episodul romantic a avut loc la restaurantul Boccacio, din Dorobanti, acolo unde cei doi au luat masa, fara sa stie ca exact in fata lor cei de la Ciao! surprindeau pe film toate gesturile tandre dintre ei. Interesant este faptul ca in aceeasi seara, Oana Sarbu declara, la emisiunea Loredanei de la Acasa TV, ca este in sfarsit fericita, alaturi de persoana iubita.

Mai multe fotografii cu cei doi in numarul revistei Ciao! care apare azi pe piata


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.