Gustul succesului este extrem de tentant atunci cand o persoana foarte apropiata tie devine vedeta.

Atunci cand este vorba de un frate sau de vreo sora, e greu sa nu incerci marea celebritatii cu degetul. Acest lucru se intampla si la Hollywood si la Bucuresti, doar ca la alt nivel. Azi va prezentam trei cazuri autohtone: fratele Monicai Anghel, al lui Pavel Stratan si sora lui Arsenie Todiras, ex-O-Zone. Toti sunt la ora debutului in lumea muzicala.

Monica va canta impreuna cu fratele ei, Alexandru. Student la Arte plastice la sectia grafica, Alex, 20 de ani, vrea sa-si incerce norocul si in muzica. Monica l-a auzind fredonand prin casa si i-a venit ideea sa-l puna la treaba si pe fratele ei. "Nu e Pavarotti, dar nici un netalentat. Are un timbru cald, catifelat; nu are ambitus mare, dar se pot scrie piese bune pe vocea lui.", spune Monica despre Alex, fostul iubit al lui Jojo. In acelasi timp, interpreta spune ca Alex are o alta viziune despre show-biz si s-a gandit sa iasa din sablonul "doamna Monica Anghel". "Ma simt tanara si sunt tanara. Pana acum am cantat un anumit gen de muzica, sobra, care nu ma reprezinta in totalitate. Cred ca ne putem ajuta reciproc".

Interpreta lucreaza acum la un nou album impreuna cu Cristi Faur. Pe langa duetul cu fratele ei, Monica va mai canta o piesa cu Marcel Pavel si alta cu compozitorul Cristi Faur. Artista i-a propus si lui Teo Tradafir sa faca un duet, dar pana acum ideea nu s-a concretizat. "Daca ii va placea piesa nu vad nici un impediment. Amandoua suntem Gemeni, ea pe 2 iunie, eu pe 1 iunie... Mi-a spus da, insa n-am apucat sa inregistram...", declara Monica. Stilul abordat de interpreta pe noul album e mult mai modern: R&B, house si pop. "Alex imi tot spune ca trebuie sa-mi schimb stilul si imaginea... Fratele meu e unul din cei mai buni critici ai mei!", spune Monica".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.