Fostii componenti ai trupei O-Zone au inceput sa-si faca unul altuia concurenta. Dan Balan , Radu Sarbu si Arsenie Todiras au pus trecutul de-o parte si au inceput sa lucreze serios la viitor. Fiecare separat, evident. Si, ca sa nu existe "ciocniri" neplacute, baietii par sa-si fi si impartit lumea: Arsenie se concentreaza pe Europa si Japonia, Radu vizeaza Rusia si Republica Moldova, iar Dan si-a fixat ca tinta SUA.

Toti trei sunt foarte discreti in privinta activitatii lor. Arsenie mai are doar doua piese de terminat la albumul pe care-l va lansa simultan in toata Europa, in ianuarie sau februarie 2006. Intreg albumul este cantat in limba engleza. Pentru a se concentra foarte bine asupra lucrului la studioul lui Bogdan Popoiag, el s-a mutat din Republica Moldova direct in centrul Bucurestiului, unde si-a achizitionat un apartament duplex. Pentru Arsenie surpriza a venit din Japonia, pentru ca niponii i-au cerut videoclipul de la "Love Me, Love Me", declarandu-se indragostiti de ritmurile rusesti ale piesei.

Pentru Radu Sarbu, lucrurile stau aproape la fel. El trudeste singur la albumul sau cantat in romana si engleza, din care a terminat deja cinci piese. Radu si-a stabilit tot luna ianuarie pentru lansare si are semnat deja un contract cu compania Time Records din Italia pentru licenta in Europa Occidentala. Nu vor fi ocolite nici pietele din Republica Moldova si Rusia, acolo unde fanii ii asteapta de mai mult timp piesele. Spune ca deocamdata nu s-a hotarat asupra denumirii albumului si nici a urmatorului single, singura certitudine fiind ca videoclipul acestuia va fi realizat la standarde "de afara".

Despre Dan Balan se stiu putine lucruri, mai ales ca vrea pastreze misterul total asupra detaliilor legate de activitatea sa. El a pus la punct, la New York, componenta trupei sale rock, Infernalis, formata din patru persoane, si se pregateste sa atace topurile americane.

Cei trei sunt atat de ocupati incat au renuntat la plecarea in Japonia programata in luna decembrie. "Exista un fel de concurenta intre noi, dar este una benefica. Vorbim destul de mult intre noi si acum. Ne felicitam pentru realizari si ne sfatuim in legatura cu proiectele noastre", spune Radu Sarbu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.