Acum 12 ani, Lillo Brancato Jr. (foto) putea deveni un superstar la Hollywood dupa ce a jucat alaturi de celebrul Robert DeNiro in filmul lui Chazz Palmintieri, intitulat "O poveste din Bronx". Dupa acest rol, tanarul a intrat in circuitul filmelor, jucand in pelicule precum "Renaissance Man", "Crimson Tide", "Enemy of the State" sau in serialele "The Sopranos", "Falcone" si "NYPD Blue".

Din pacate, destinul sau a fost exact pe dos. Sambata, actorul a fost departe de luminile Hollywood-ului, fiind implicat intr-un incident violent in urma caruia a decedat un ofiter de politie. Schimbul de focuri s-a produs in momentul in care actorul a patruns prin efractie intr-o casa. Rezultatul acestui incident? Fostul "fiu" al lui DeNiro din "O poveste din Bronx" a ajuns la spital intr-o stare critica, dupa ce a fost impuscat de doua ori...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.