Stefan Banica Jr. a lansat albumul "Duete". Andreea Marin, Andra, A. G. Weinberger, Angela Similea, Gabriel Cotabita, Loredana Groza, Nicu Alifantis, Nicola, Bodo, Alexandru Arsinel sunt doar o parte din numele care apar alaturi de Stefan Banica pe noul produs muzical. O piesa speciala, interpretata alaturi de Stefan Banica Senior, este cea care deschide albumul. "Este un vis mai vechi de-al meu, care se implineste dupa zece ani de cand tatal meu nu mai este printre noi", a declarat artistul.

Daca va reusi sa gaseasca, in arhive, imagini potrivite, Banica Jr. si-a propus ca urmatorul videoclip sa fie realizat pentru aceasta piesa, intitulata "Cum am ajuns sa te iubesc!". "Nu am scos aceasta piesa neaparat pentru public, am scos-o in primul rand pentru mine", a afirmat cantaretul. El a multumit tuturor cantaretilor implicati in proiect, mentionand ca acestia au facut-o in mod gratuit, fara a primi vreun onorariu.

Intrebat cu ce artisti ar mai fi vrut sa lucreze insa nu a reusit, Banica a declarat ca isi dorea sa realizeze un duet cu buna sa prietena, Emilia Popescu, pe care insa au impiedicat-o niste probleme de sanatate. Despre colaborarea cu soprana Angela Gheorghiu, Banica a declarat ca piesa "Numele tau" este un rezultat care il "onoreaza" si ii "ridica stacheta. Pe 16 si 17 decembrie, Stefan va sustine, la Sala Palatului, concertul "Duete", alaturi de o parte din colaboratorii sai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.