In urma cu cateva luni, Sergiu Nicolaescu (75 de ani) facea o marturisire-soc in cadrul emisiunii "6! vine presa" de la B1 TV, spunand in premiera ca are o relatie cu o tanara cu mult mai tanara decat el. Astazi, Libertatea va prezinta prima fotografie cu superba femeie care a pus stapanire pe inima celebrului regizor.

Chiar daca din acel moment nu a dorit sa mai dezbata subiectul, un zvon-bomba si-a facut loc in ziarele din aceasta saptamana: Nicolaescu s-a insurat pe ascuns cu iubita lui, acum in varsta de 28 de ani. Cu toate acestea, contactat de Libertatea, Sergiu Nicolaescu a infirmat cu tarie zvonul.

Insurat sau neinsurat, Sergiu Nicolaescu se afiseaza in public cu iubita lui, despre care prefera deocamdata sa nu vorbeasca prea multe. Cu toate acestea, prea putini stiu cine este cea care i-a furat inima celebrului regizor sau cum arata si, de aceea, prezenta ei la diverse evenimente mondene alaturi de iubit trece neobservata.

Aleasa se numeste Dana Ionica si e producatoarea unor filme regizate de Sergiu Nicolaescu. "Acoperiti" de faptul ca lucreaza impreuna, cei doi s-au afisat in nenumarate randuri in public, fara insa a da cuiva de banuit ca intre ei exista ceva mai mult decat o relatie profesionala.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Libertatea, Sergiu Nicolaescu recunostea ca are o relatie cu o femeie mai tanara decat el cu 47 de ani, nedorind insa sa intre in detalii: "Eu am fost intotdeauna discret in ceea ce priveste viata mea intima si cred ca acest lucru este apreciat de femeia de langa mine".

Nicolaescu a ramas constant in atitudine si in momentul in care l-am intrebat daca este adevarat ca si-a pus pirostriile: "Nicidecum. Nu este deloc adevarat. Nu stiu de la cine ar fi putut pleca acest zvon. Oricum, nu ma deranjeaza ca apar astfel de zvonuri, ca lumea ma insoara prin presa". Cat despre Dana, aceasta nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.