Din pricina unor probleme de sanatate, Elena Carstea s-a retras din muzica. Iar in urma cu un an de zile s-a mutat in SUA, la viitorul ei sot, Andrew. Interpreta ar fi trebuit chiar sa se marite luna asta cu cetateanul american care-i e logodnic, dar a preferat sa amane nunta si sa revina in tara pentru o perioada mai mare de timp.

Vestea retragerii din muzica a Elenei Carstea avea sa-i socheze anul trecut pe multi iubitori ai muzicii. Astazi, Elena spune ca gestul la care a recurs s-a datorat unor probleme de sanatate, care intre timp s-au mai ameliorat. "M-am retras din muzica din motive de sanatate. Momentan sunt in tara si pregatesc un nou album cu Cristian Faur", spune ea acum.

Mai mult, interpreta avea sa se mute, imediat dupa retragerea din muzica, in SUA, la iubitul ei american, Andrew. Cei doi isi propusesera sa se casatoreasca la sfarsitul acestui an, Elena Carstea cumparandu-si deja rochia de mireasa. Numai ca o serie de probleme survenite in ultima perioada i-a determinat pe cei doi sa amane nunta. "Ne-am propus sa ne casatorim in vara in Romania. Chiar daca ne-am planificat sa stam in SUA, vin in tara de cate ori pot", ne-a mai declarat ea. Elena este in Romania pentru a sta cu cele doua fete ale sale, Sanda si Adriana, care sunt la scoala, iar Andrew este ocupat cu mutatul din Vermont in Colorado, unde vor locui de anul viitor. Pana atunci, Elena si-a propus sa stea cu familia, acasa la Medias.

In luna ianuarie, dupa spusele interpretei, va sosi in Romania si Andrew, viitorul ei sot. Tot anul viitor isi vor reprograma si nunta pe care si-au propus sa o faca aici in tara.

In alta ordine de idei, Elena povesteste ca, de cand a venit in Romania, s-a pricopsit cu o raceala de care parca nu reuseste sa scape. Nu de alta, dar in afara de albumul pe care il realizeaza in colaborare cu Cristian Faur, Elena Carstea are si alte planuri. Ea beneficiaza si de doua proiecte interesante, de aceasta data legate de SUA. Primul este o colaborare cu o casa de productie americana, iar celalalt reprezinta o propunere de a juca pe legendarul Broadway din New York.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.