Iulia Chelaru, alias Julia de la Sexxy si colega ei de trupa, Claudia Patrascanu au gustat de curand din viata de manechin. Julia si Claudia au renuntat la superstitii si au acceptat sa imbrace rochia de mireasa.

"Norocul nostru a fost ca rochiile nu sunt cele clasice de mireasa. Claudia a purtat o rochie din denim, iar eu am defilat int-o rochie rosie din dantela si in loc de voal am avut o capa verde" spune Julia care a fost incantata de creatia Ritei Muresan.
Blonda, care a devenit imaginea casei de moda a creatoarei Rita Muresan spune insa ca "a fost o joaca serioasa, dar nu inseamna ca ne gandim sa scoatem bani din asa ceva". Julia nu stie daca se va intoarce pe podium insa este foarte precauta in ceea ce priveste propunerile pentru ca tine la imaginea pe care si-a format-o in muzica. Astfel, ea a refuzat postura de prezentatoare, roluri in teatru si film, alegand sa defileze pentru Rita Muresan pentru ca are incredere in ea ca profesionist si in prietenia care le leaga.

Bucharest Fashion Week a fost evenimentul care i-a prilejuit Juliei urcarea pe podium in calitate de vedeta a colectiei si i-a permis accesul in viata de dincolo de podium. Spre surpriza ei Julia a descoperit o lume cu totul diferita fata de ceea ce isi imagina ea. "Desi am avut sansa sa cunosc si altfel de lume nu ma regasesc in ea si-mi displace acest gen de viata. Este cu totul diferit fata de turneele noastre in care sunt multe trupe, e galagie. Manechinele sunt foarte discrete, vorbesc mult la telefon, lucru care m-a exasperat si sunt foarte ganditoare. De fiecare data cand le privesti expresia lor este aceeasi, de ingrijorare, de preocupare.

Singurii cu care vorbesc sunt stilistii si designerii, dar sunt dialoguri scurte si axate strict pe aspecte legate de prezentare. Nu-mi place acest gen de anturaj. Eu sunt o fire mai expansiva, vorbesc tot timpul, vrute si nevrute si antrenez pe toata lumea din jurul meu in discutie" spune Julia care nu a facut abstractie de felul ei de a fi nici de aceasta data si s-a comportat natural, fara sa tina cont de faptul ca fetele din jurul ei erau mai retinute.

Nerabdatoare si emotionata datorita implicarii intr-un eveniment de asemenea anvergura, cum este saptamana modei la Bucuresti, Julia a ajuns la Intercontinental - unul dintre locurile care au gazduit evenimentul, cu sapte ore mai devreme. Din cauza emotiilor vedeta a si uitat sa manance in acea zi.
A defilat ca si cum s-ar fi aflat in fata propriei oglinzi, cu naturalete, afisand un zambet larg insa nu au ocolit-o necazurile specifice podiumului. Chiar la intrarea pe scena i s-a prins dantela din rochie in bareta sandalei. "Cand am simtit ca s-a agatat mi-am impus sa zambesc in continuare, m-am concentrat la pasi si s-a rezolvat totul ca prin minune" povesteste manechinul de ocazie, care a facut fata ca o adevarata profesionista situatiei criza. Propunerea Ritei Muresan a venit chiar in anul in care Julia s-a logodit cu Bogdan Jianu, managerul trupei. Bogdan a avut astfel oportunitatea sa-si vada viitoarea sotie in rochie de mireasa insa, la fel ca si logodnica lui, nu aproba culoarea pentru nunta lui reala. Julia isi doreste "o rochie alba de printesa, asa cum am visat de mica, cu trena, si un voal lung".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.