Astfel, noile creatii au fost insotite de melodiile interpretate de Weather Girls, care a cantat pe o scena amenajata in fata podiumului, timp in care in sala, publicul putea admira miscarile de dans ale stripperilor de la Flamingo Boys.

Show-ul a fost deschis de cele doua cantarete de culoare, a caror greutate insumeaza 300 de kilograme, ele interpretand piesa "Itīs raining man". Pe acest fundal sonor, au fost prezentate tinutele casual, realizate in combinatii de alb si bej, realizate din materiale naturale cum ar fi vascoze si in. Modelele au etalat pantaloni cu buzunare ample, topuri seducatoare si rochii vaporoase, elementele care au dat nota acestei colectii pentru femei puternice si sofisticate.

Andreea Raicu, din nou mireasa

Ca de obicei, mireasa colectiei semnate de Irina Schrotter a fost Andreea Raicu, vedeta tv purtand o rochie de mireasa adanc decupata la spate. Pentru bunul mers al lucrurilor, creatoarea a apelat la serviciile lui Laurent Tourette, hair-stylist LīOreal, si ale Danei Argesan, cea care a "semnat machiajul" manechinelor. Din cele 35 de manechine care au defilat la acest eveniment, 20 au fost din strainatate, printre ele numarandu-se si Gabi Rosca si Simona Haraga. De departe, se poate spune ca a fost cea mai mare productie de moda din acest an, ce a necesitat costuri pe masura. De altfel, doar pentru manechinele de culoare Dynell si Ingrid - venite direct din SUA - s-au cheltuit 15.000 de euro, dupa spectacol ele plecand direct in Germania, pentru un show la ZDF.

In total, pe parcursul show-ului au fost prezentate 50 de creatii de zi si seara, colectia fiind aplaudata de cei circa 1.700 de spectatori prezenti la eveniment. Printre vedetele care au participat la aceasta prezentare, i-am aminti pe Gabriel Cotabita, Ilie si Amalia Nastase, Vlad Munteanu, Irina Pacurariu, Ovidiu Buta, Ioana Basescu, Ioana Tariceanu sau Alexandra Ungureanu.

La final, fetele de la Weather Girls au reinterpretat piesa "Itīs raining man", scena transformandu-se intr-un podium de dans.

La vara dispar accesoriile

Potrivit creatoarei, pentru vara anului 2006, tendintele sunt destul de simple. "Se poarta albastru indigo, maron, roscat, croiala speciala, volumetriile... In sezonul viitor se poarta pantalonii sofisticati, cap cu aspect de fetite, girly, adica trebuie sa fim proaspete. La pantofi se poarta cei cu platforme, in special cu calcaiul gol, materiale sifonate combinate cu efecte in tesatura. In plus, vor disparea accesoriile", spune Irina Schrotter.

Pana la vara insa, publicul care a participat la prezentarea de joi seara a ramas cu imaginea unui spectacol total, realizat la standarde occidentale.