Acest weekend se anunta unul fierbinte pentru telespectatorii telenovelei "Pacatele Evei". Pe langa accidentarea lui Alexandru Papadopol, fanii telenovelei difuzate de Acasa TV vor avea parte si de prima scena de sex dintre Ilina (interpretata de Xing Elena Ling) si Alex (alias Razvan Fodor).

Fostul solist al trupei Krypton a marturisit ca s-a simtit stanjenit pe parcursul filmarilor, mai ales ca nu are nici pe departe o idila cu partenera sa din telenovela. Pana una-alta, debutul in telenovele pare sa-i fi priit lui Razvan, care a intrat mai nou si in afaceri, detinand, alaturi de doi dintre colegii din fosta trupa Krypton, un restaurant.

Cum au decurs filmarile la prima scena de sex?

Filmarile au fost destul de tensionate pentru ca este pentru prima oara cand fac acest lucru intr-un film si cu atat de multe camere in jur. Este destul de stresant sa stii ca 10 oameni te filmeaza, tu fiind in pat sub cearceafuri, chiar daca nu esti gol pusca.

Cum a fost intalnirea cu actoria, o noua experienta pentru tine?

Ceva foarte nou. Nu am mai facut niciodata asa ceva. Am cochetat dintotdeauna cu actoria, dar doar in viata de zi cu zi, nu intr-un film adevarat. In viata este mai simplu, pentru ca eu sunt cel care imi fac scenariul si regia.

Ai o idila cu partenera din telenovela si in realitate?

Nu, nici nu se pune problema de asa ceva.

Ai dorit foarte mult sa te lansezi si in... telenovele. De ce? Muzica nu mai era de ajuns?

Muzica este un alt capitol in viata mea, pentru ca lucrez deja la un nou proiect. Telenovela este o experienta. Cred ca este important ca in viata sa faci cat mai multe, sa lasi in urma ceva. Eu am reusit deja sa scot patru albume, sa joc intr-un film, sa am o afacere proprie.

Ai inceput deja sa inregistrezi pentru noul tau proiect muzical? Ce gen vei aborda?

Da, am inregistrat deja a treia piesa de pe album. Nu-mi place sa vorbesc foarte mult despre proiectele la care lucrez. Consideram acest album ca pe un copil pe care colegii mei de trupa impreuna cu mine il crestem. Eu nu pot spune ce gen este muzica de pe album, deoarece muzica nu o impart in genuri. Ceea ce pot spune este ca am abordat alta dimensiune comparativ cu celelalte albume de pana acum. Vreau sa se regaseasca in el toata lumea, ne adresam publicului de toate varstele.

Crezi ca telenovela iti va aduce mai multa celebritate?

Celebritate nu, poate ca imi va aduce notorietate. Eu nu urmaresc sa fiu cunoscut sau in atentia presei permanent. Sunt convins ca pot sa fac si alte lucruri. Sunt doar un tip cunoscut pe care il stie lumea de la televizor.

Cu cine te intelegi cel mai bine pe platourile de filmare?

Cel mai bine ma inteleg si in film, si in realitate cu Alexandru Papadopol. Desi nu ne cunosteam inainte de "Pacatele Evei", Papadopol mi-a devenit prieten foarte bun. Ma inteleg bine cu toata echipa, am devenit ca o familie si muncim cu totii, de la actori pana la tehnicieni, ca lucrurile sa mearga foarte bine.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.