Ieri dimineata, Liana Stanciu si Mihai Georgescu (25 ani), solistul de la Bere Gratis, au devenit parinti.

Prezentatoarea emisiunii "Trenul vietii", de la B1 TV, a nascut prin cezariana, in cursul diminetii, la Spitalul Municipal din Bucuresti, o fetita de 3,200 kg. Sotul Lianei si tatal micutei, Mita de la Bere Gratis, ne-a declarat: "Suntem fericiti! Liana si fetita se simt bine. Azi sunt putin cam agitat, inca nu ne-am hotarat ce nume sa-i punem. Trebuie sa se linisteasca si Liana, pentru ca a trecut printr-o operatie dureroasa si apoi vom decide numele copilului".

Cu o zi inainte sa nasca, Liana era destul de emotionata: "Am emotii. Sarcina asta ne-a schimbat foarte mult pe amandoi, atat pe mine, cat si pe Mihai. Pe fetita o va chema ori Ana Teodora, ori Maria Teodora, dar numele il vom decide amandoi dupa ce micuta va veni pe lume". Intrebata cat de repede va reveni "pe sticla", Liana Stanciu a raspuns: "Mi-am propus sa ma intorc in televiziune pana la jumatatea lunii februarie. Dar daca copilul o sa vrea sa manance de cinci ori pe zi, atunci o sa mai stau pe acasa".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.