Actrita spaniola Penelope Cruz si sotul ei, actorul Javier Bardem, asteapta al doilea copil, potrivit unor informatii aparute in presa americana.

Potrivit MEDIAFAX, o sursa apropiata cuplului a declarat pentru postul de televiziune E! ca Penelope Cruz ar fi insarcinata cam "in trei luni".

Intr-un interviu acordat revistei Vogue in 2011, Cruz povestea despre cat de mult ii place rolul de mama. "Din prima secunda, simti atat de multa dragoste", spunea aceasta. "Este o experienta revolutionara. Acesta este cel mai bun mod de a o descrie. Te transforma total, intr-o secunda. Natura este foarte inteleapta si iti da noua luni sa te pregatesti, dar in acel moment (al nasterii, n.r.), cand vezi chipul acela, esti transformat pentru totdeauna", spunea actrita in acel interviu.

Penelope Cruz si Javier Bardem s-au casatorit in iulie 2010 si au impreuna un baietel, Leo Encinas, care s-a nascut in ianuarie 2011.

Anul acesta va fi unul foarte incarcat pentru familia Cruz, deoarece si sora actritei, Monica, in varsta de 35 de ani, asteapta un copil. Top modelul a anuntat pe blogul sau de pe site-ul ziarului El Pais, in urma cu trei saptamani, ca a ramas insarcinata dupa ce a apelat la inseminare artificiala, cu sperma unui donator anonim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.