Sylvester Stallone a lasat sa se inteleaga ca fostul presedinte american Bill Clinton ar fi acceptat sa aiba o aparitie speciala in cea de-al treilea film al francizei de actiune "The Expendables", alaturi de Arnold Schwarzenegger.

Recent, Sylvester Stallone a lasat sa se inteleaga ca o alta personalitate din aceeasi perioada, dar care provine din universul politicii, ar putea sa se alature acelor actori celebri in distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza: fostul presedinte american Bill Clinton, scrie MEDIAFAX.

Aflat in plin turneu de promovare a celui mai recent film al sau, "Bullet to the Head", Sylvester Stallone a facut acest anunt care, potrivit jurnalistilor de la Le Figaro, ar trebui sa fie insa analizat cu prudenta. Aflat la microfonul unei jurnaliste de la MTV, starul american a fost invitat sa vorbeasca despre urmatorul proiect cinematografic al sau:

"Va exista mult «sange proaspat» in el si va trebui ca eu sa omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc", a declarat Stallone, protagonistul francizei "Rocky". Apoi, starul american a vorbit despre distributia urmatorului sau film. Intrebat daca actorii din primele doua filme din seria "The Expendables" vor fi invitate sa joace si in al treilea film, Stallone a raspuns: "Le vom intinde tuturor o mana, bineinteles".

Si, inainte de a pleca, Sylvester Stallone a lansat in eter o fraza construita sub forma unui pseudo-anunt: "Poate presedintele Clinton va juca si el in noul film...".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.