Cantareata Rihanna a confirmat ca s-a impacat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown si a declarat ca "situatia este diferita, acum".

"Am decis ca pentru mine este mai important sa fiu fericita", a declarat Rihanna pentru revista Rolling Stone, intr-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia, citat de MEDIAFAX.

"Nu am permis ca parerile celorlalti sa imi stea in cale. Chiar daca va fi o greseala, va fi greseala mea", a precizat cantareata, referindu-se la faptul ca decizia ei de a se impaca cu rapperul Chris Brown, in varsta de 23 de ani, a starnit consternare in randul fanilor lor si in presa specializata in informatii despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut in 2009.

"Dupa ce m-am simtit torturata atatia ani, in care am fost furioasa si intunecata, prefer sa traiesc acum in conformitate cu simtirile mele reale si sa ma orientez spre lucrurile pozitive", a declarat Rihanna.

"Pot sa fac asta", a adaugat artista in varsta de 24 de ani.

Chris Brown a pledat vinovat in 2009, la tribunal, in momentul in care procuratura l-a acuzat ca a lovit-o si batut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la munca in folosul comunitatii, a fost obligat sa urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restrictie si se afla inca in perioada de libertate conditionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.