Tina Turner, in varsta de 73 de ani, a devenit rezident al localitatii elvetiene Küsnacht, care se afla in apropierea Zurich-ului, potrivit unui aviz publicat vineri de municipalitate in Zürichsee-Zeitung.

Vedeta traieste in Elvetia de 20 de ani dar, pentru a deveni cetatean cu drepturi depline in Elvetia, trebuie sa obtina si avizul favorabil din partea reprezentantilor Cantonului Zurich si al Confederatiei.

Reprezentantii localitatii Küsnacht, situata pe malul Lacului Zurich i-au acordat vedetei dreptul de rezidenta, decizie facuta publica vineri.

"Sunt foarte fericita in Elvetia, ma simt acasa aici. Nu imi pot imagina un loc mai bun in care sa traiesc", a declarat Tina Turner revistei Blick. Ea a apreciat respectul pe care elvetienii il au pentru viata privata.

Tina Turner s-a retras din viata publica dupa turneul sau ce e avut loc in 2008/2009. Cantareata a invatat limba germana si s-a mutat in Elvetia in 1995, pentru a locui cu partenerul sau de viata Erwin Bach.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.