Cei doi actori formeaza cuplul din filmele romantice cu cele mai mari incasari, conform topului intocmit de Forbes.

Kristen Stewart si Robert Pattinson, ale caror filme au vandut in ultimii trei ani bilete in valoare de 1,17 miliarde de dolari, alcatuiesc cuplul din peliculele romantice de la Hollywood cu cele mai mari incasari, relateaza MEDIAFAX.

Cele doua staruri ale francizei "Amurg/ Twilight" au depasit cu usurinta celelalte cupluri de la Hollywood in acest clasament alcatuit de revista Forbes pe baza topului 10 al filmelor romantice care au avut cele mai mari incasari in ultimii trei ani.

Forbes a alcatuit acest clasament pe baza filmelor romantice cu cele mai mari incasari din Statele Unite in ultimii trei ani, potrivit statisticilor furnizate de Box Office Mojo.

Channing Tatum, desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat in viata pe anului 2012, si colega lui din distributia filmului "The Vow", Rachel McAdams, ocupa locul al doilea in clasament, cu incasari de 125 de milioane de dolari in Statele Unite ale Americii si de 71 de milioane de dolari pe plan international.

Jennifer Aniston si Adam Sandler se afla pe locul al treilea.
Ei au jucat impreuna in comedia "Just Go With it", care a obtinut incasari de 103 milioane de dolari in box office-ul nord-american si o suma dubla pe plan international.

Citeste si: Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.