Kevin Costner, recompensat, duminica seara, cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-o miniserie de televiziune, pentru rolul din "Hatfields and McCoys", productie filmata la noi in tara, a multumit in discursul sau oamenilor din Romania.

Cea de-a 70-a gala de decernare a Globurilor de Aur a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

"Multumesc tuturor oamenilor din fata camerei si din spatele ei, oamenilor din Romania", a declarat Kevin Costner in discursul sau de acceptare a premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor in miniserie/ film TV.

Potrivit MEDIAFAX, Costner a concurat pentru acest premiu cu Benedict Cumberbatch ("Sherlock"), Woody Harrelson ("Game Change"), Toby Jones ("The Girl") si Clive Owen ("Hemingway & Gellhorn").

Aceasta a fost a cincea nominalizare la Globul de Aur pentru Kevin Costner si, totodata, a doua oara cand obtine prestigiosul trofeul. El a mai castigat un Glob de Aur pentru regia filmului "Dansand cu lupii" (1991).

Recent, Kevin Costner a vorbit si intr-un interviu acordat ProTV Magazin despre modul in care au decurs filmarile si despre spiritul romanilor, care i-au primit si sprijinit neconditionat pe membrii echipei de productie.

Citeste si: Drumul spre Oscar 2013: Castigatorii Globurilor de Aur


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.