Depeche Mode va canta la 23 iunie pe Stadionul "Lia Manoliu". Sub titlul "Touring The Angel", seria de concerte a debutat in Statele Unite pe 3 noiembrie anul acesta si se va incheia in august 2006.

"Negocierile cu Depeche Mode au inceput inca din primavara acestui an, insa nu am putut confirma oficial data show-ului de la Bucuresti pana cand trupa nu si-a definitivat cel de-al treilea segment al turneului pe care intentioneaza sa-l faca in vara anului 2006. Ne bucuram ca vom reusi sa ii aducem in Romania, stiind cat de mult isi doreste publicul roman sa ii asculte live", ne-au declarat organizatorii. Pretul biletelor la concertul din Romania va fi anuntat in curand, la fel ca si numele artistului sau trupei care va canta in deschidere.

Dupa concertul de la Bucuresti, trupa va lua o pauza pana pe 12 iulie, cand va canta la Berlin. Turneul de promovare a celui mai recent album al grupului, "Playing The Angel" va cuprinde 25 de tari si 18 state americane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.