Actrita Evan Rachel Wood si sotul ei, actorul Jamie Bell, asteapta primul lor copil, care se va naste in vara, informeaza accesshollywood.com.

Potrivit MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al lui Wood, Amanda Silverman, a declarat, vineri, ca cei doi actori sunt "foarte incantati" ca vor deveni parinti.

Wood si Bell, care s-au logodit in 2010, s-au casatorit anul trecut, in octombrie.

Evan Rachel Wood, in varsta de 25 de ani, are o relatie cu Jamie Bell, in varsta de 26 de ani, din 2005. Cei doi s-au cunoscut in timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" si, desi si-au facut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despartit dupa un an.

Cei doi si-au reluat relatia in 2010, dupa ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson.

Actrita si cantareata Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003.

Ulterior, ea s-a remarcat in seriale precum "True Blood" si Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizata la premiile Emmy si Globul de Aur, dar si in filmul "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

Actorul britanic Jamie Bell s-a remarcat in filmele "Billy Elliot" (2000), "King Kong" (2005), "Jumper" (2008) si "The Adventurs of Tintin" (2011).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.