Trupa Destiny's Child, celebra la inceputul anilor 2000, si-a anuntat revenirea pe scena cu un nou cantec si un nou album - o compilatie -, la noua ani de la lansarea ultimei piese a grupului.

Trioul R&B a anuntat, marti, ca revine pe scena cu o noua piesa, care se va numi "Nuclear". Aceasta va fi prima piesa lansata de cele trei artiste - Michelle Williams, Beyonce Knowles si Kelly Rowland - dupa "Destiny Fulfilled", din 2004.

Beyonce a anuntat pe contul sau de Facebook ca grupul va lansa, pe 29 ianuarie, cel de-al doilea album-compilatie, "Love Songs", dupa opt ani de pauza. Albumul va cuprinde 13 din cele mai bune piese interpretate de Destiny's Child de-a lungul timpului, printre care "Emotion" si "Cater 2 U", dar si un cantec nou, "Nuclear", care va fi produs de Pharell alaturi de Michelle Adams, scrie MEDIAFAX.

Grupul Destiny's Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny's Child in trio.

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.