Actorul Victor Radovici a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala, miercuri la pranz, dupa ce i s-a facut rau la Teatrul Excelsior.

Sursele citate au precizat ca la Teatrul Excelsior a fost chemat un echipaj de la ambulanta, pentru a-i acorda ingrijiri medicale lui Victor Radovici.

Echipajul medical a stabilit, din primele investigatii, ca Victor Radovici are o suferinta cardiaca si a decis sa il transporte la Spitalul de Urgenta Floreasca.

In varsta de 71 de ani, Victor Radovici este actor si a fost si director artistic la doua teatre pentru copii, carora le-a dedicat peste patru decenii din viata. De asemenea, in 1959, alaturi de Ileana Stana Ionescu, Florin Piersic, Leopoldina Balanuta, a facut parte din grupul care a fondat Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, unde a jucat numeroase roluri. Intre 1960 si 1964 a jucat si in spectacole ale Teatrului din Ploiesti, condus pe atunci de Toma Caragiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.