Un barbat care a cerut un test de paternitate pentru a demonstra ca este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a folosit o identitate falsa.

Un tanar in varsta de 32 de ani, Vasile Rotaru, a depus la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de stabilire a paternitatii, sustinand ca este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu.

Tanarul solicita judecatorilor efectuarea unui test ADN si sustine ca va aduce probe, documente si martori care sa ateste legatura dintre mama sa si Sergiu Nicolaescu.

Codul numeric personal pe care l-a inregistrat in cerere este de fapt al unui jurnalist sportiv roman, care nu are nicio legatura cu marele regizor, scrie realitatea.net.

Astfel, datele de identitate din cererea trimisa la instanta pe numele Vasile Rotaru apartin fostului jurnalist sportiv cu acelasi nume. In astfel de situatii, instanta trebuie sa sesizeze organul competent de cercetare penala, care poate fi Parchetul sau Politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.