Actorul Mircea Albulescu a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus duminica seara, dupa ce a lesinat pe strada, in zona Academiei de Studii Economice din Capitala.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca, dupa ce a fost supus unor noi investigatii, luni dimineata, medicii au stabilit ca starea lui Mircea Albulescu este buna si ca poate fi externat.

Astfel, dupa ce au fost intocmite toate actele de externare, Mircea Albulescu a putut pleca de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminica seara la Spitalul Floreasca din Capitala, cu o ambulanta, dupa ce i s-a facut rau, in zona Academiei de Studii Economice.

Cand a ajuns echipajul medical, Mircea Albulescu avea tensiunea marita, iar dupa ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital, au precizat medicii, pentru MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Floreasca au stabilit, dupa investigatii, ca Mircea Albulescu a lesinat si i-au recomandat sa ramana internat in spital in noaptea de duminica spre luni, pentru supraveghere medicala.

"Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat sa ramana in spital pentru supraveghere medicala", a declarat managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezinta pierderea de scurta durata a constientei si apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scaderii oxigenarii cerebrale, in diverse conditii, printre care aglomeratie, incaperi aglomerate si neaerisite, dar si in conditii de stres, de suprasolicitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.