Actorul Mircea Albulescu va fi dus la spitalul Floreasca, duminica seara, dupa ce i s-a facut rau in zona Academiei de Studii Economice (ASE) din Capitala, din primele investigatii rezultand ca acesta a suferit un puseu de hipertensiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Sursele citate au precizat ca echipajul medical ajuns la fata locului a constatat ca Mircea Albulescu (78 de ani) ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis sa-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigatii.

"Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat sa ramana in spital pentru supraveghere medicala", a declarat managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, profesorul Radu Macovei.

Mircea Albulescu a participat in cursul zilei de duminica la o petrecere din Capitala, alaturi de alti actori. Acestia au sarbatorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminica, actorul Ion Dichiseanu a declarat ca a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. "Nu stiu cand a plecat de la petrecere, dar era bine cand am vorbit cu el", a mai spus Ion Dichiseanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.