Dupa un an plin de spectacole si concerte, in care a lansat si un nou videoclip, Andreea Balan a decis ca ar fi timpul sa-si ia o bine meritata vacanta.

Dupa sarbatori, in timpul carora a muncit, ca orice artist care se respecta, Andreea Balan s-a urcat cu iubitul ei, Keo, intr-un avion cu destinatia Las Vegas. Dupa o escala la Londra si un zbor de 11 ore, cei doi au ajuns in Las Vegas, oras cunoscut si drept capitala mondiala a jocurilor de noroc, dar si a nuntilor.

Orasul Pacatelor i-a fascinat pe Andreea Balan si Keo. Daca blonda s-a laudat pe Facebook cu o imagine in care ne arata ce priveliste impresionanta are din camera de la hotelul Bellagio, Keo a postat dovada ca in Vegas "noaptea pare a fi zi".

In octombrie 2012, Andreea Balan anunta ca atunci cand va decide sa faca nunta cu Keo o va face departe de ochii presei din Romania, "cel mai probabil in secret", scrie rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.