"Lupu", ultimul film in care Sergiu Nicolaescu a acceptat sa joace un rol cheie, sub bagheta altui regizor - Bogdan Mustata, va avea premiera in acest an.

Pentru ca a iubit atat de mult filmul, Sergiu Nicolaescu a jucat pana in ultimele saptamani de viata, scrie MEDIAFAX.

"Lupu" este lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mustata, un regizor in varsta de 35 de ani, care l-a ales pe Sergiu Nicolaescu sa joace partitura unui batran intelept.

"Era foarte disciplinat si mult mai organizat decat noi. Practic, era primul inaintea tuturor pe platou. A fost o experienta de viata si de profesie pentru noi toti", spune Bogdan Mustata.

Filmul prezinta povestea lui Lupu, un adolescent singuratic, ce traieste intr-o lume imaginara, una creata de el ca sa-i fie pe plac. Sa raspunda dorintelor si emotiilor sale. O aduce in lumea lui pe Clara, fata pe care o iubeste. Atunci cand nu mai e sigur daca ea e reala sau imaginara, simte ca pierde controlul si vrea sa evadeze. Sergiu Nicolaescu joaca in film rolul unui batran din blocul in care locuieste Lupu.

Proiectul a fost selectionat in cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustata a facut filme de televiziune in Dubai si Vietnam si a castigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul "O zi buna de plaja", in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.