HBO a fost dat in judecata de o fosta angajata a unei asociatii pentru protectia animalelor, care a acuzat conducerea acestui post de televiziune american ca a maltratat mai multi cai in timpul filmarilor de la serialul "Norocul/ Luck", anulat in martie 2012 la mijlocul celui de-al doilea sezon.

Potrivit AFP, Barbara Casey l-a dat in judecata si pe fostul ei angajator, The American Humane Association (AHA) - organizatia care trebuie sa se asigure ca animalele sunt bine tratate in timpul filmarilor -, pe care o acuza ca a ascuns tratamentul necorespunzator aplicat cailor folositi in acel serial de televiziune, scrie MEDIAFAX.

Intr-o plangere depusa luni la Curtea Superioara din Los Angeles, Barbara Casey, care reprezenta AHA pe platourile de filmare, afirma ca a fost concediata dupa ce le-a cerut superiorilor ei sa denunte conditiile de filmare necorespunzatoare, ce au dus la moartea a cel putin trei cai.

"AHA s-a inclinat in fata presiunii politice si a refuzat sa semnaleze autoritatilor comportamentul echipei de productie. AHA mi-a ordonat sa nu semnalez acele comportamente. AHA a facut in asa fel incat sa ascunda activitatile criminale ale echipei de productie", a declarat reclamanta in acea plangere.

In martie 2012, dupa moartea celui de-al treilea cal in timpul filmarilor, postul HBO a decis sa opreasca productia serialului "Luck", in care Dustin Hoffman interpreta rolul unui mafiot proaspat iesit din inchisoare care incerca sa preia controlul asupra unui hipodrom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.