Cu un an inainte de a-l intalni pe actualul sau logodnic, Brad Pitt, Angelina Jolie a avut o aventura cu Colin Farrell.

O sursa apropiata actritei a povestit cum Angelina a incercat toate metodele si tacticile pentru a-l domestici pe Colin, pe care l-a intalnit cu ocazia filmarilor la "Alexander".

Din pacate, nici macar frumusetea si taria Angelinei nu au fost de ajuns pentru a-l vindeca pe irlandez de viciile sale.

"A zis ca barbatul din viata ei aproape ca nu a ajuns sa fie barbatul din viata ei pentru ca pe vremuri ii placea de altcineva mult mai mult. Ii placea de un tip strain care o facea sa se topeasca. Era mult mai indragostita de el decat invers ceea ce nu se intampla niciodata. Ii placea sa se distreze si era periculos si ei ii placea pericolul.

S-au combinat in timpul vilmarilor dar niciodata nu a putut sa-l convinga sa-si asume un angajament. Mergea la toate petrecerile si o insela pe toate drumurile. Nu putea obtine mai mult de la el decat o partida de sex pe saptamana. Cand s-au terminat filmarile, s-a terminat si relatia", a explicat sursa citata de crazydaysandnights.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.