Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor in momentul in care a fost agresata si jefuita pe o strada din Paris in urma cu o luna.

Renumitul top-model britanic se afla pe o strada din capitala Frantei, incercand sa opreasca un taxi, in momentul in care a fost atacata de cativa hoti, scrie MEDIAFAX.

"A fost un moment terifiant. Naomi crede ca hotii au pandit-o, au urmarit-o si au asteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci cand era singura. A fost atacata pe strada, in timp ce incerca sa opreasca un taxi, si a fost jefuita", a declarat o sursa pentru New York Post.

"A suferit o accidentare la un picior, atunci cand a fost impinsa in mod violent pe asfalt. E foarte afectata de acest incident", a adaugat aceeasi sursa.

Naomi Campbell a fost vazuta pentru prima data deplasandu-se cu ajutorul unui carucior cu rotile in luna decembrie, insa modelul britanic nu a oferit in acel moment nicio explicatie despre felul in care s-a accidentat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.