Iata cativa "printi" ai lumii moderne, carora le uram ca in 2013 sa-si gaseasca sufletul pereche.

Cei doi niciodata nu au dus dorul prezentelor feminine celebre dar cu toate acestea cei doi sunt cunoscuti ca niste burlaci convinsi.

De curand, Smiley a revenit pe listele celor mai ravnati burlaci, dupa ce simpaticul cantaret s-a despartit de Laura Cosoi cu care a avut o relatie indelungata.

Nici colegul sau de la Vocea Romaniei, Marius Moga, nu scapa de nominalizarea in topul celor mai ravniti burlaci. “Micul Mozart” a frant inimile multor domnisoare cu sarmul lui si hit-urile pe care le scoate pe banda rulanta. Insa, oficial, nimeni nu-i tine de cald noaptea juratului de la Vocea Romaniei.

Dan Balan a ajuns in atentia publicului pe cand canta cu trupa O-Zone, insa nici cariera sa solo nu este de renegat, scrie agentiadepresamondena.com.

Dupa despartirea de Monica Barladeanu, Bobby Paunescu si-a ocupat un loc onorabil in topul celor mai ravniti burlaci. Bobby Paunescu este un om de afaceri celebru si cu siguranta nu lipsesc aspirante la rolul de “doamna Paunescu”.

Desi a fost surprins la bratul multor femei frumoase, Vocea Romaniei se declara a fi un barbat singur. Stefan Stan este un barbat foarte curtat si apreciat de publicul feminin, insa niciuna se pare ca nu a ajuns la inima cantaretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.