Actorii Orlando Bloom si Johnny Depp si cantaretul Usher se afla in topul celor mai sexy 16 tatici ai anului 2012.

Topul realizat pe baza votului cititorilor site-ului femalefirst.co.uk il plaseaza pe prima pozitie pe actorul Chris Hemsworth, in varsta de 29 de ani, care a aparut adesea in fata presei in ipostaza de tata grijuliu, purtandu-si in brate fiica acum in varsta de sapte luni, India Rose.

Pe locul al doilea se afla un alt tatic celebru, David Beckham, probabil cel mai faimos tatic al lumii care, desi are patru copii, pare sa intinereasca, dovada fiind si pictorialele realizate de acesta in 2012, inclusiv la o linie de lenjerie.

Pozitia a treia in top ii revine protagonistului celebrei serii "Stapanul inelelor", Orlando Bloom, care, la varsta de 35 de ani, este considerat unul dintre cei mai atragatori tatici celebri ai lumii. "In afara de faptul ca el este acela are ii face baie fiului sau Flynn, fiind surprins, de asemenea, in ipostaze de parinte afectuos, Bloom se remarca si prin alura nobila si prin zambetul britanic deloc de neglijat", scriu realizatorii topului, potrivit MEDIAFAX.

In ceea ce-l priveste pe australianul Hugh Jackman, votantii l-au punctat atat la capitolul fizic si personalitate sarmanta, cat si la acela de parinte grijuliu. Nu o data el a fost fotografiat in compania celor doi copii ai sai cu care se juca de minune.

Locul cinci in clasament este ocupat de actorul Johnny Depp. Fie ca interpreteaza roul unui pirat, al unui vampir sau al unui excentric proprietar de fabrica de ciocolata, ori este doar tata pentru cei doi copii ai sai, Depp, in varsta de 49 de ani continua sa se mentina in primele locuri ale celor mai sexy barbati celebri ai lumii.

Topul mai este ocupat, pe rand, de Cam Gigandet (locul 6), Ben Affleck (locul 7), Matt Bomer (locul 8), Usher (locul 9), Jude Law (locul 10), Javier Bardem (locul 11), Tom Brady (locul 12), Will Smith (locul 13), Brad Pitt (locul 14), Peter Facinelli (locul 15) si Patrick Dempsey (locul 16).

Citeste si:
Tariceanu: Am avut telefonul ascultat in 2012 si in 2014; au...
Tariceanu: Am avut telefonul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.