Membrii trupei Quuen obisnuiau sa angajeze oameni cu abilitati stranii care sa le distreze oaspetii la petreceri.

Sarcina de a angaja oameni cu obiceiuri stranii ii revenea unui membru al echipei Queen.

"Aveam un om care asta facea, angaja oameni ciudati. In America, a angajat un tip a carui specialitate era sa stea intins, acoperit cu felii de carne inghetata. Era complet ascuns de carne si, brusc, se misca si cu el se miscau si halcile de carne. Ideea era sa speriem oamenii. La pretul de 125 de dolari cred ca era o afacere buna", a spus bateristul legendarei trupe, Roger Taylor

Chiar daca muzicianul recunoaste ca trupa sa - din care faceau parte si Brian May, John Deacon si regretatul Freddie Mercury - "avea momente de extravaganta", spune ca a fost mereu constient de limitele sale.

"Cu siguranta este un drum spinos, unii oameni pot cadea in extreme", a adaugat el.

Queen a lansat 15 albume pana la destramarea sa, in 1991, dupa decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA. La o zi dupa ce a anuntat in mod public ca era bolnav de SIDA, Freddie Mercury a murit, pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani, scrie MEDIAFAX.

Una din cele mai de succes trupe, cu vanzari de peste 150 de milioane de discuri, Queen a fost inclusa, in 2001, in Rock and Roll Hall of Fame, iar in octombrie 2002 a primit propria stea pe celebrul bulevard din Hollywood, Walk of Fame, alaturi de Beatles, fiind singurele doua formatii din afara teritoriul SUA recompensate cu o asemenea onoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.