Fotbalistul Gerard Pique a postat, vineri, pe Facebook, un mesaj in care sugereaza ca postarea sa anterioara potrivit careia iubita sa, Shakira, a nascut un baietel joi, este o farsa facuta de Ziua pacalelilor (Dia de los Innocentes).

Pique a postat, la primele ore ale zilei de vineri, un mesaj pe contul sau de Twitter - pe care l-a publicat ulterior si pe contul de Facebook - in care spunea: "Fiul nostru a venit pe lume! Suntem foarte fericiti! Va multumim tuturor pentru mesajele voastre!". El nu a mentionat numele pe care l-a primit bebelusul.

Stirea a fost preluata de publicatii si site-uri de stiri internationale in sectiunea Monden, precum Daily Mail, Yahoo News, Huffington Post, The Sun, iar unele dintre acestea inca nu au infirmat informatia.

Imediat dupa publicarea acestei informatii, pe retelele de socializare au aparut speculatii potrivit carora ar fi vorba doar de o gluma facuta de Ziua pacalelilor, sarbatorita in Spania pe 28 decembrie.

La cateva ore dupa aceea, fotbalistul a postat un nou mesaj pe contul de Facebook: "Ya tiene nombre! Se llama Inocencio! Feliz Día de los Inocentes a todos!" (Are un nume! Se numeste Inocencio! Sa aveti cu totii o Zi a Inocentilor/ Pacalelilor fericita).

Mesajul a starnit un val de critici si jigniri in randul fanilor fotbalistului, acuzat ca face glume de prost gust.

Shakira nu a confirmat informatia despre nasterea copilului. De altfel, era de asteptat ca bebelusul sa se nasca la inceputul lunii ianuarie 2013.

Rodrigo Beltrán, purtatorul de cuvant al Shakirei pentru America latina, a fost citat de presa sud-americana spunand: "Nu este adevarat, nu este adevarat, asta este tot ce pot sa spun. Se pare ca va naste la mijlocul lunii februarie, dar asta este tot ce pot sa spun pentru moment", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.