Formatia Holograf a fost nevoita sa-si anuleze concertele din vara anului 2013, deoarece Dan Bittman nu si-a revenit complet dupa operatia la care a fost supus la o clinica din Viena.

Solistul trupei Holograf a suferit o interventie chirurgicala la gat, in luna octombrie a acestui an. Desi recuperarea trebuia sa tina aproximativ 10 zile, liderul trupei Holograf este inca ragusit. Dezamagit, Bittman sustine ca s-a gandit sa-i dea in judecata pe medici, potrivit rtv.net.

"Nu i-am dat pe medici in judecata, dar presa mi-a dat o idee. Cred ca este vorba despre malpraxis. Am stat atata timp cu vocea asa, am dat atatia bani, si nu am putut sa cant. Mi-e dor sa cant. Incerc sa-mi revin la vocea de jos. S-a spus ca seman la voce cu Gheorghe Dinica. Atunci, sa-mi ramana vocea asa si ma apuc de filme", a glumit amar Bittman.

Clinica din Viena acuza in shcimb ca Bittman mai are de achitat o parte din costurile opertiei.

"Nu am primit nicio instiintare ca am fi dati in judecata. Daca o vom primi, nu-i nicio problema. Dan Bittman e numele pacientului? Sa-i spuneti ca are sa ne achite 928 de euro, bani pe care trebuia sa-i plateasca pana pe 18 decembrie", a declarat un reprezentant al clinicii AKF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.