Actrita americana Claire Danes a devenit mama pentru prima data, dupa ce a nascut un baietel la inceputul acestei saptamani, scrie MEDIAFAX.

Bebelusul se va numi Cyrus Michael Christopher Dany.

Claire Danes, in varsta de 33 de ani, este casatorita cu actorul britanic Hugh Dancy, in varsta de 37 de ani. Cei doi actori s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private ce a fost organizata in Franta, in 2009.

Actrita americana a castigat cu rolul Carrie Mathison, o agenta CIA care sufera de tulburare bipolara din serial TV "Homeland", cele mai importante distinctii din industria de televiziune: un Glob de Aur in luna ianuarie si un premiu Emmy in septembrie.

La randul sau, "Homeland", foarte apreciat de critici, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la gala premiilor Emmy 2012. Pentru acelasi rol, interpretat si in al doilea sezon al acestui show TV, Claire Danes a fost din nou nominalizata la Globurile de Aur, distinctii ce vor fi decernate in luna ianuarie.

Actrita americana s-a remarcat si pe marele ecran, cu rolurile din filme precum "Fiicele doctorului March", "Cum sa faci o cuvertura americana", "Romeo si Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Suprematia Robotilor" si "Pulbere de stele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.