Trupa Bullet for My Valentine va canta in premiera in Romania, la festivalul Rock the City 2013, care se va desfasura pe 27 si 28 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Trupa galeza va sustine un recital extraordinar in cea de-a doua seara a festivalului, pe 28 iulie.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din Tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si - cel mai important - a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG. In prezent, trupa compusa din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitara ritmica), Michael "Padge" Paget (chitara, voce), Jason James (chitara bass, voce) si Michael "Moose" Thomas (tobe).

Bullet For My Valentine este cea de-a doua trupa anuntata de organizatorii festivalului Rock The City, alaturi de Rammstein.

Organizatorii festivalului Rock the City 2013 au pus in vanzare doar abonamente valabile pentru cele doua zile ale evenimentului, iar preturile acestora variaza de la 479,25 lei la 143,78 lei. Abonamentele sunt distribuite prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.