Solistul a spus ca in culisele emisiunii se stie deja cine va castiga finala celui de-al doilea sezon.

A doua zi de Craciun vom afla cine este „Vocea Romaniei", in finala concursului care se va transmite in direct la PRO TV.

Julie Mayaya, Tibi Scobiola, Cristi Nistor si Vizi Imre sunt cei patru finalisti de la „Vocea Romaniei" si toti au sanse egale sa fie votati la 26 decembrie de telespectatori, pentru a castiga titlul mult ravnit si marele premiu de 100.000 de euro.

Mihai Traistariu stie deja castigatorul editiei „Vocea Romaniei" din acest an:

„Din pacate, favoritii mei au plecat! Unul dintre Andreea Olariu, Teodor Manciulea sau Loredana Ciubotaru speram sa castige acest sezon. Acum imi doresc ca Julie Mayaya sa iasa invingatoare, dar prin culise deja se stie cine va castiga! Toti spun ca Tibi Scobiola va fi «Vocea Romaniei»"!, a spus pentru click.ro/

La randul sau, Marcel Pavel crede ca Tibi este favoritul finalei.

„Vizi este un tip interesant si foarte talentat. Este haios! Imi place cum atinge acutele si poate fi surpriza acestui sezon. Concurentul Loredanei, Cristi Nistor, este cumintel. Nu e asa de zbuciumat. Si Julie a evoluat frumos de-a lungul competitiei, dar Tibi Scobiola mi se pare ca este favorit. Are experienta si asta se vede. Mi-as fi dorit sa fie Dalma Kovacs in finala. Mi-a placut mult. Daca as fi fost cooptat in juriu, as fi fost extrem de critic. Nu iert pe nimeni cand vine vorba de o meserie bine facuta!", a declarat Marcel Pavel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.