Actorul Jean Paler a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut preinfarct.

A fost salvat in ultima clipa de un prieten, care l-a si dus la spital. In cursul zilei de joi, actorul va suferi o interventie chirurgicala.

“Luni ma aflam in apartamentul meu din Sinaia si dintr-odata mi s-a facut rau. Am cazut in cap. Am apucat sa sun un prieten, care m-a transportat la spitalul din Brasov, unde sunt si acum. Altfel, in acest moment eram la doi metri in pamant. Doctorii au roit zece ore in jurul meu si mi-au facut zeci de analize. La tomograf, fiindca sunt foarte inalt, nu imi incapeau picioarele, asa ca am stat cu ele pe afara. Asta patesc si cu patul de spital, nu incap in el” a povestit actorul, potrivit click.ro.

Jean Paler are arterele infundate, motiv pentru care medicii ii vor pune astazi stenturi, anunta RTV.

"A trebuit sa semnez niste acte, ca accept sa mi se puna aceste dispozitive care imi vor largi venele, dar sunt si mari riscuri, caci poti sa mori pe masa de operatie. Mi-am pus toate sperantele", a spus Jean Paler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.