Vedeta a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida, scrie romanialibera.ro.

Doua ambulante au ajuns la resedinta Oanei Zavoranu. Se pare ca ea ar fi incercat sa se sinucida luand somnifere, potrivit click.ro. In urma supradozei, a cazut inconstienta in casa. Vreme de cateva minute, echipajele de pe doua ambulante au incercat s-o readuca in simtiri, dar a fost nevoie ca vedeta sa fie transportata la Spitalul Floreasca.

Duminica, vedeta postase pe Facebook un mesaj misterios:

"Va iubesc si chiar daca nu sunt in "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, va doresc o duminica frumoasa,langa cel sau cea iubita, pentru ca la sfarsitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face sa poti continua si atunci cand simti ca nu mai poti! Va pupicesc cu tot sufletelul meu".

Iubitul ei, Razvan, a declarat pentru cancan.ro ca Oana Zavoranu nu se simtea bine de cateva zile, acuzand dureri de cap. Se pare, insa, ca ar fi vorba despre o stare de depresie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.