DJ-ii responsabili pentru farsa care a dus la sinuciderea infirmierei Jacinta Saldanha si-au cerut scuze pentru fapta lor.

Mel Greig si Michael Christian, angajati ai postului australian 2dayFM, au rupt tacerea dupa o saptamana de la farsa care a facut inconjurul lumii. Marteea trecuta, cei doi au sunat la spitalul unde era internata Kate Middleton si au incercat sa intre in direct cu acestea, pretinzand ca sunt Regina Elizabeta si printul Charles.

Asistenta care le-a preluat apelul s-a sinucis vineri, iar la scurt timp emisiunea lor a fost suspendata pe termen nelimitat.

Cei doi dj si-au cerut scuze luni intr-un interviu in emisiunea "A current affair", scrie Jakarta Post.

"Nu trece niciun minut fara sa ne gandim la familia ei si la tragedia lor. Si gandul ca am putea sa fim responsabili este sfasietor", a
declarat Mel Greig.

DJ-ii au explicat ca nu se asteptau ca apelul sa fie preluat.

"Credeam ca vom fi refuzati si asta va fi tot. Noi trebuia sa fim poanta. Ideea nu a fost niciodata sa sunam sa vedem ce se intampla sau cu cine vorbim. Ideea era ca accentele noastre erau oribile si vom ajunge o bataie de joc pentru cei cu care borbeam" a explica Michael Christian.

Cei doi au explicat ca emisiunea a fost pre-inregistrata, iar conducerea postului de radio a luat decizia de a o difuza, stiind faptul ca apelul fusese preluat pana la urma, iar farsa devenise cu totul altceva decat intentionau dj-ii.

Rhys Holleran, directorul postului de radio, a declarat ca nu s-a incalcat nicio legte, din moment ce s-a incercat contactarea spitalului inainte ca farsa sa fie difuzata.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.