Cantareata britanica Cheryl Cole, membra a grupului Girls Aloud, i-a dat in judecata pe producatorii editiei americane a emisiunii "X Factor", de la care solicita plata unor daune financiare in valoare de 2,4 milioane de dolari, informeaza contactmusic.com.

Potrivit MEDIAFAX, Simon Cowell, creatorul emisiunii si membru in juriul acesteia, a adus-o pe Cheryl Cole in juriul editiei americane a show-ului "X Factor", dupa succesul deosebit pe care artista l-a avut in juriul editiei britanice a aceleiasi emisiuni, in 2011. Cheryl Cole nu a reusit insa sa ii impresioneze pe producatorii emisiunii americane si a fost concediata, fiind apoi inlocuita de cantareata Nicole Scherzinger.

Cheryl Cole a fost concediata dupa ce a petrecut doar trei saptamani in calitate de membru al juriul si a participat la auditiile din Los Angeles si din Chicago.

Cantareata britanica a primit un cec in valoare de 1,8 milioane de dolari pentru scurta ei prezenta in acest show, insa, in documentele pe care le-a depus, vineri, la Curtea Superioara din Los Angeles, artista afirma ca firma Blue Orbit Productions, care produce show-ul american, ii datoreaza alte cateva milioane de dolari.

Astfel, Cheryl Cole spune ca mai are de primit, potrivit clauzelor contractului, suma de 2 milioane de dolari, reprezentand onorariul ei pentru un al doilea sezon al emisiunii "X Factor" din Statele Unite, dar si alte sume care i-au fost promise pentru diverse cheltuieli.

Printre aceste cheltuieli speciale se numara un bonus de 100.000 de dolari pentru alcatuirea unei garderobe vestimentare, un bonus de 25.000 de dolari reprezentand bugetul pentru stilistul ei, un bonus lunar de 15.000 de dolari pentru "acomodarea" in Statele Unite si o alocatie de 2.500 de dolari pe luna aferenta cheltuielilor asociate traiului zilnic.

Cheryl Cole solicita, totodata, producatorilor americani sa ii rambursese cheltuielile de securitate si cele de calatorie, dobanzile pentru banii care ii sunt datorati si plata cheltuielilor ocazionate de proces.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.