Roxana Ionescu si George Boghian sunt castigatorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" si al marelui premiu, in valoare de 60.000 de euro.

Vineri seara, la Pro TV, a fost ultima reprezentatie a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", un adevarat regal de spectacol, dans, premii si visuri implinite.

Potrivit MEDIAFAX, dupa sase editii in care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" s-au luptat, vineri seara, in marea finala, in care au dansat musical si, la alegere, Bollywood sau street dance.

Finala a fost plina de suspans pentru cele mai bune trei perechi ale sezonului - Roxana Ionescu si George Boghian, Nicoleta Luciu si Attila Hainer, respectiv Oana Ionita si Kovacs Ali Stoica.

Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au stabilit ca Roxana Ionescu si George Boghian sunt marii castigatori ai premiului de 60.000 de euro si al trofeului "Dansez pentru tine". Urmatorii clasati (Nicoleta Luciu si Attila Hainer) au primit 20.000 de euro, iar ocupantii locului al treilea (Oana Ionita si Kovacs Ali Stoica) - 15.000 de euro.

Fiecare caz umanitar pentru care au dansat vineri seara perechile formate din Inna si Emil Rengle, Horia Tecau si Iulia Vantur, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru a primit suma de 3.000 de euro. De asemenea, fiecare concurent din acest sezon a primit un ajutor financiar pentru a face un prim pas in indeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.