Marius Moga a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013, pentru colaborarea sa la albumul "Overexposed" al trupei Maroon 5, scrie MEDIAFAX.

Visul oricarui muzician s-a transformat in realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon 5 "Overexposed", printre ai carui compozitori se numara si antrenorul de la "Vocea Romaniei", a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria "Best pop vocal album".

Marius Moga a compus pentru albumul "Overexposed" al celor de la Maroon 5 piesa "The man who never lied".

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati: Kelly Clarkson - "Stronger", Florence and the Machine - "Ceremonials", fun. - "Some Nights" si Pink - "The Truth About Love".

"Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine. Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun. Ma bucur ca am inceput cu dreptul si sunt foarte increzator in sansele mele. Daca imi permiteti, fara lipsa de modestie va spun ca sunt foarte mandru de mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa pot fi un exemplu pentru toti compozitorii tineri din Romania care viseaza la asta asa cum am visat si eu. Se poate!", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.