Minilibri, spectacolul cartii pentru copii, va invita in perioada 07-09 decembrie 2012, zilnic intre orele 10.00 si 22.00, la Plaza Romania, la singurul targ de carte din Romania adresat exclusiv copiilor.

Printre standurile targului parintii vor intalni diferite edituri, librarii si importatori de carte.

Parintii vor avea ocazia sa achizitioneze carti pentru copii (cadourile perfecte de Craciun de la un Mos citit) dar si sa participe la o serie de expozitii cu obiecte create de copii si la ateliere de creatie.

Edituri participante: ErcPress, Editura Aramis, Editura Elf, Editura Ascendent, Editura Girasol, Grupul Editorial Corint, Editura Coresi, Minerva.

Program

Sambata, 8 decembrie
Copiii de la gradinita Bambi Step by Step vor canta si ne vor incanta "Cu iarna in suflet".
Ora 15:00 Masina Timpului va veni la miniLibri.

Duminica, 9 decembrie

Ora 11:00 Scoala Japoneza Sakura va invita la atelierul de impachetat caduri de Sarbatori.
Ora 12:00, trupa de teatru pentru copii "MIRCIOLINO" este pregatita cu tolba plina de povesti intereste pentru copilul tau.
Ora 19:00. Daniela Miscov de la Artelier D, Proiecte pentru copii , impreuna cu Andra Carbunaru de la libraria Bastilia, vor citi pentru copiii prezenti in targ, de la ora 19 :00, cartea "Stejarul pitic, cel mai bun tatic", de la Editura Cartea Copiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.