Printul William si sotia lui, Kate, ambii in varsta de 30 de ani, asteapta un copil, a confirmat, luni, serviciul de presa al casei regale britanice.

"Ducesa a fost internata in aceasta dupa-amiaza la spitalul King Edward VII, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (greturi, n.r.). Cum sarcina este la inceput, alteta sa regala trebuie sa ramana in spital mai multe zile si va avea nevoie apoi de o perioada de repaus", se mai spune in comunicatul emis de Clarence House, resedinta oficiala a printului William, citeaza MEDIAFAX.

Nu se stie cat de avansata este sarcina ducesei, insa boala de care sufera neceista tratament si fluide suplimentare. In mod obisnuit, doctoii isi sfatuiesc pacientii sa nu anunte sarcina inainte de a 12 a saptamana, iar conform surselor, Kate nu ar avea o sarcina atat de avansata.

Insa Familia Regala s-a vazut nevoita sa confirme sarcina datorta spitalizarii. Indiferent daca este vorba despre un baietel sau o fetita, copilul va fi al treilea in linia de succesiune la tron, dupa Printul Charles si Printul William.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.