Actrita americana Jennifer Garner, cunoscuta din serialul "Alias" si sotie a actorului Ben Affleck, a nascut o fetita in noaptea de miercuri spre joi, intr-un spital din Los Angeles. Purtatoarea de cuvant a actritei nu a putut confirma informatia. "Nu stiu nimic despre acest subiect", a declarat ea. Jennifer Garner si Ben Affleck, amandoi in varsta de 33 de ani, s-au casatorit la sfarsitul lunii iunie a acestui an, in cadrul unei ceremonii secrete, organizata pe o insula din Caraibe.

Bebelusul este primul copil al celor doi actori, care au jucat impreuna in anul 2003 in filmul "Daredevil". Jennifer Garner a mai fost casatorita o data, cu actorul Scott Foley, de care a divortat. In ceea ce-l priveste pe Ben Affleck, acesta a anulat casatoria sa cu diva muzicii R&B Jennifer Lopez, in septembrie 2003. Affleck a cerut-o in casatorie pe Garner in luna aprilie, iar in luna mai cei doi au anuntat ca asteapta un copil.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.